PH Freelance
OM MIG

Jeg hedder Peter. Jeg har en stor passion for det jeg laver, og bruger meget tid på konstant at forbedre mine færdigheder. Dette for at du skal få det bedste resultat.

 

Galleri
KONTAKT
Adresse:
Gurrebyvej 6, 4920 Søllested, Danmark
E-mail:
info@phfreelance.dk
© 2017-18 - Photographer Peter Hedegård | PH Freelance. - All rights reserved. | CVR/VAT: DK27022537

PERSONDATA POLITIK

Reglerne for behandling af persondata er blevet fornyet og derfor kommer her den opdaterede version af vores persondata politik, således at de overholder EU´s nye standarder jf. General Data Protection Regulation (GDPR), der trådte i kraft pr. 25. maj 2018.

Databeskyttelsespolitik for PH Freelance 

Databeskyttelsespolitikken gælder for indsamling og brug af personoplysninger for virksomheden. PH Freelance er baseret på princippet omkring vores forretning, der omfatter fotografering, webdesing, layout og illustrationer. 

Ved at besøge PH Freelance’s hjemmesider, brug vores forretningstjenester eller arbejde for os som model, du accepterer og accepterer at overholde denne politik.

Denne Privacy Policy dækker PH Freelance’s behandlere af personlige oplysninger, som PH Freelance samler, når du besøger vores hjemmesider, bruger vores forretnings tjeneste eller arbejder som model.

Denne databeskyttelsespolitik gælder ikke for tredjeparts praksis, som PH Freelance ikke ejer eller har kontrol over eller individer, som PH Freelance ikke beskæftiger eller administrerer (for eksempel stock sites, magasiner osv.).

Virksomheden er dataansvarlig

Virksomheden er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Virksomhedens kontaktoplysninger er:

 

PH Freelance – Peter Hedegård

CVR: 27022537

Gurrebyvej 6, 4920 Søllested, Danmark

Tlf.: 50478996

Mail: peter@phfreelance.dk

 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger. 

Formålet med indsamling og brug af data

PH Freelance indsamler kun oplysninger, der er relevante for brug af vores hjemmesider, vores forretnings tjenester eller hvis du arbejder som en model for os. De indsamlede oplysninger giver os mulighed for at give dig en effektiv oplevelse. Oplysninger er (men ikke begrænset til), registrering, profildata og geografiske placering giver os en bedre forståelse af, hvem du er, og hvordan du tjener dig bedre. Vi samler følgende informationer:

 

Oplysninger du giver til PH Freelance

Vi modtager og gemmer alle oplysninger, du indtaster på vores hjemmeside eller giver os på anden måde. Du giver os visse oplysninger, når du bruger vores forretningsservice eller arbejder som model for os.

Forretningsservice: For at bruge vores tjenester som fotografi, design, illustration eller webdesign, kræver vi visse personlige oplysninger. Vores lovlige grundlag for at indsamle personlige oplysninger fra dig er at levere vores tjenester og kommunikere med dig. Vores samling af personlige oplysninger fra dig er begrænset til oplysninger, som vi har brug for for at kunne levere vores ydelser til dig. Disse informationer bruger vi til at identificere dig som kunde, kontakte dig, til brug i vores konti og i tilfælde, hvor du skal give os yderligere informationer, f.eks. hvor vi skal få adgang til din domæneadministrator til webdesign formål.

Modelarbejde: Når du arbejder for os som model, kræver vi, at dine personlige oplysninger identificerer dig. Dette er nødvendigt på grund af vores model release og til din betaling. Disse oplysninger kan gives til licenstagere og underlicensgivere f.eks. som kan være fra en del af verden med forskellige lovgivninger om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi sikrer, at PH Freelance ikke vil give eller sælge informationer til parter, hvor det ikke er lovligt at levere disse oplysninger, og vi vil aldrig dele dem offentligt. Når du arbejder som model for os, accepterer du vilkårene og betingelserne, når du underskriver model kontrakten, som er uigenkaldelig. Du frigiver og accepterer også at frigive PH Freelance, Licensgivere, Underlicensgivere, Efterfølgere og adskille “Udgivne Partier” fra ethvert ansvar, der opstår som følge af eller i forbindelse med brugen af ​​indholdet, herunder alle krav om ærekrænkelse eller invasion af privatlivets fred eller reklamation. Modellen anerkender, at de frigivne parter ikke er ansvarlige eller ansvarlige for uautoriseret brug eller piratkopiering af indholdet og oplysningerne, du har givet os.

Du har til enhver tid ret til at redigere, opdatere, få adgang til eller overføre dine personlige oplysninger, eller at slette dine personlige oplysninger, hvis du opsiges som kunde hos PH Freelance. Dette er undtaget som model, hvor oplysningerne i Model Release (kontrakt), vil følge indholdet af sessionen (er) og er uigenkaldeligt. Dog vil fakturerings oplysninger som benyttes til vores regnskaber tidligst kunne slettes efter 5 år, som er den juridiske periode hvor virksomheder skal gemme disse.

Oplysninger der indsamles af PH Freelance

Hjemmeside og cookies: På hjemmesiden indsamles cookies til brug af registrering af antal besøgende. Der indsamles i denne forbindelse ingen personlige oplysninger.

Ved brug af webshoppen, indsamles kun de oplysninger der er nødvendige for at kunne foretage en handel med dig som bruger j.f. gældende regler. 

Sociale medier: PH Freelance er på diverse sociale medier, som Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest og lignede platforme. Alle mine sociale platforme er offentlige. Kommenterer du på mine opslag, billeder og lignende er det på eget ansvar, og du vil være offentligt eksponeret. 

Der forefindes ingen politik for opslag på sociale medier, og således ingen tidsperiode på disse opslag. Såfremt du ønsker at få slettet en kommentar og ikke selv kan gøre dette, kan du rette henvendelse til PH Freelance, og hvor det er muligt for os, sletter vi for dig. Har vi ikke mulighed bedes du henvende dig til udbyderen af platformen.

Undtaget heri, er billeder, hvor reglerne følger de der er beskrevet i en kontrakt. Er der tale om TFP / ikke betalt arbejde, har du altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage jf. de gældende regler.

Billeder, video og lignende medier: Når vi har indgået et samarbejde der indebærer at jeg skal tage billeder, video eller lignende optagelser af dig, virksomheden, produkter og lignende, dette være sig privat eller erhvervsmæssigt, er jeg igang med at registrere personlige oplysninger. Offentliggørelse af billeder på internettet anses normalt for en behandling af personoplysninger. Et billede med identificerbare personer er derfor oplysninger om disse personer. Disse oplysninger indhenter jeg normalt i form af model kontrakt som beskrevet under de oplysninger du giver til PH Freelance.

Når der er tale om erhvervsmæssig fotografering, privat fotografering i grupper og lignende, så forventer jeg at du som kunde har indhentet det nødvendige samtykke for at kunne gøre brug af billederne, samt at der er givet tilladelse til brugen af billeder samt behandling og opbevaring af disse. Vær derfor opmærksom på at ansvaret her ligger hos dig som kunde.

Brug af billeder, video og lignede medier: Disse medier benyttes til portfolio, reklame, konkurrencer og lignede. Vær opmærksom på at PH Freelance ikke vil benytte disse uden samtykke, medmindre dette allerede er givet i en kontrakt. Medmindre andet er aftalt i en kontrakt, som et lønnet arbejde, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Opbevaring af medier: Alle billeder opbevares på en ekstern harddisk / medie server, som ikke har adgang til internettet. Som udgangspunkt vil disse andrig blive slettet, da jeg har ophavsretten til disse jævnfør gældende dansk ophavsret – ophavsretslovens §60.

Herudover vil billeder blive opbevaret på sociale medier, foto sider, konkurrence sider og lignende. Her vil du, medmindre en kontrakt siger andet, altid kunne trække samtykke tilbage, og hvor der er mulighed for det, vil medierne blive slettet. Dog gøres opmærksom på at der er enkelte steder f.eks. konkurrencer hvor mediet allerede er publiceret, og her vil det derfor ikke være muligt at slette. 

Journalistisk materiale og lignende: Det sker at PH Freelance ind imellem tager billeder til begivenheder, arrangementer og lignende. Her er reglerne lidt anderledes. Er der tale om situations billeder, så vil du som udgangspunkt ikke have berettiget mulighed for at få materialet fjernet fra diverse medier og lignende. Er der derimod tale om portræt billeder hvor formålet er at afbillede en eller flere personer, så kan du til enhver tid kontakte mig for at få materialet slettet. 

Kun situations billeder i følgende situationer vil normalt kræve samtykke: 


Billeder optaget af ansatte på arbejde i en privat virksomhed eller en offentlig myndighed

Billeder af kunder i en forretning, i banken, på posthuset m.v.

Besøgende på en bar, natklub, diskotek eller lignende.

Det er altid en vurderings sag om hvorvidt billedet skal kunne offentliggøres uden samtykke. Herunder skal personens / personernes alder også tages i betragtning.

Opbevaring af persondata

Persondata opbevares så længe det er nødvendigt. De oplysninger som virksomheden skal opbevare efter

bogføringsloven, opbevares i løbende kalenderår plus 5 år. 

Persondata i forbindelse med billeder, video og lignende medier opbevares for altid, med mindre andet er aftalt skriftligt. 

PH Freelance opbevare disse data digitalt på en sikret ekstern harddisk / medie server og videregives kun i de tilfælde hvor det er juridisk nødvendigt, for eksempel ved betalt model job hvor medier sælges videre til 3. part jf. kontrakt og tidligere beskrevet herover.

Alle andre personlige oplysninger vil blive slettet så snart der ikke længere er grundlag for at brug af disse. 

Dine rettigheder

Når virksomheden behandler dine personoplysninger, har du følgende rettigheder:·      

 

Ret at trække dit samtykke tilbage

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte virksomheden telefonisk eller pr. e-mail eller brev til virksomhedens adresse. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det ikke betydning for lovligheden af de behandlinger, som virksomheden allerede har foretaget på baggrund af dit samtykke. ·      

 

Ret til at få indsigt i dine oplysninger:

Du kan til enhver tid få indsigt i, hvilke oplysninger virksomheden behandler om dig, og hvordan dine oplysninger behandles. ·      

 

Ret til at få berigtiget dine oplysninger

Du har ret til at få dine oplysninger rettet, hvis virksomheden har u-rigtige oplysninger om dig. ·      

 

Ret til at få slettet dine oplysninger:

I visse tilfælde kan du have ret til, at virksomheden sletter dine oplysninger inden det tidspunkt, hvor oplysningerne almindeligvis ville blive slettet. ·      

 

Ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger:

I visse tilfælde kan du have ret til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må virksomheden fremover kun behandle oplysningerne, bortset fra opbevaring, med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. ·      

 

Ret at gøre indsigelse mod behandlingen:

I visse tilfælde har du ret til at gøre indsigelse mod virksomhedens behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. 

 

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte virksomheden enten skriftligt eller telefonisk. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder på datatilsynets hjemmeside her

Klage til Datatilsynet 

Du har mulighed for at klage over virksomhedens behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet på tlf. 33193200 eller e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Opdateret den 11. juli 2018

© 2017 - Peter Hedegård - All Rights Reserved