PH Freelance
OM MIG

Jeg hedder Peter. Jeg har en stor passion for det jeg laver, og bruger meget tid på konstant at forbedre mine færdigheder. Dette for at du skal få det bedste resultat.

 

Galleri
KONTAKT
Adresse:
Gurrebyvej 6, 4920 Søllested, Danmark
E-mail:
info@phfreelance.dk
© 2017-18 - Photographer Peter Hedegård | PH Freelance. - All rights reserved. | CVR/VAT: DK27022537

 

Jeg er freelance fotograf fra Lolland. Siden 2015 er jeg gået skridtet videre inden for fotografi og er begyndt at skyde personer. Tidligere var det mest natur og landskab. Min store passion er fotografi, men udover dette arbejder jeg også med hjemmesider, design og layout samt illustrationer. Jeg arbejder i mit lille hjemme studie eller på location.

Vi har alle en ide om hvordan et fotografi skal se ud. Min egen er, at et portræt ikke skal ligne et skole billede eller noget til et pas, men det skal være personligt, levende og reflektere personen på billedet. Det er uanset om der er tale om portrætter, fashion, beauty eller en helt anden genre - alle personer er unikke så det bør billedet også være.

Da teknologi og arbejdsprocesser udvikler sig konstant, bruger jeg en del tid på at udvikle mine evner, så du altid kan få det bedste resultat ud af vores samarbejde.

Hvem er

PH Freelance

Peter Hedegård
Indehaver, fotograf, retoucher, designer og illustrator
Læs mine

seneste nyheder

category: beauty photoshop redigering
Sådan redigere jeg beauty
nov 25 2017

Sådan redigere jeg beauty

Jeg vil her forsøge at forklarer min grundlæggende arbejdsgang når jeg redigere beauty (den hurtige måde). Jeg har fundet et billede frem af model Lotte Fry fra min første "studie" shoot, for at vise hvor meget der kan...

Følg mig på

instagram

På instagram kan du oftest se mit nyeste arbejde

Tina Madsen
Jeg er tfp model, og mødte Peter for første gang til et shoot i Midtjylland. Han er yderst behagelig at arbejde sammen med, samt meget ihærdig og dygtig, i efterarbejdet med billederne. Kan varmt anbefale denne fotograf. Tina Madsen
Her er nogle

FAQ´s

01
Påklædning

Tænk altid over påklædningen. Til portrætter er det en god ide ikke at have talrige farver, men det afhænger helt af det resultat du ønsker.

02
Kan jeg medbringe en ven?

Du er mere end velkommen til at medbringe en ven eller et familie medlem. Ved sessioner med personer under 18 år er det et krav!

03
Jeg har specifikke poseringer i tankerne

Fedt. Jeg er altid åben for forslag og idéer, så tøv endelig ikke med at fortælle hvis du har noget særligt i tankerne.

04
Hvad er dine transport omkostninger?

Jeg følger statens takster. Herudover kommer udgifter til eventuel bor, færge eller fly.

05
Hvis det regner?

Hvis der er tale om en udendørs session, så er det muligt at flytte dagen. Er der tale om specielle lejligheder som et bryllup, bedes du have et alternativt sted i tankerne.

06
Kontrakt?

Jeg benytter altid en model kontrakt til mine sessioner. På den måde er vi altid sikre på hvad betingelserne er. Dette gælder uanset om der er tale om betalt arbejde eller TFP.

© 2017 - Peter Hedegård - All Rights Reserved