PH Freelance
OM MIG

Jeg hedder Peter. Jeg har en stor passion for det jeg laver, og bruger meget tid på konstant at forbedre mine færdigheder. Dette for at du skal få det bedste resultat.

 

Galleri
KONTAKT
Adresse:
Gurrebyvej 6, 4920 Søllested, Danmark
E-mail:
info@phfreelance.dk
© 2017-18 - Photographer Peter Hedegård | PH Freelance. - All rights reserved. | CVR/VAT: DK27022537

“Alle personer er unikke, så det bør resultatet af vores samarbejde også være…”

PETER HEDEGÅRD

Om 

PH Freelance

Peter Hedegård har base i Søllested på Lolland. Siden slutningen af 2015 er den store passion for fotografi blevet en fast del af PH Freelance, der herudover arbejder med webdesign, layout og illustrationer…

Foto opgaver er mest på location, men det er også muligt at få taget headshoots, portrætter og lignende i et lille hjemme studie, til de opgaver der ikke kræver meget plads.

Peter har den holdning at uanset opgave, skal resultatet afspejle hvem personen, virksomheden, foreningen eller produktet er.

FAQ´s

De oftest stillede spørgsmål..

Påklædning

Tænk altid over påklædningen. Hvad er det du ønsker? Til protrætter er det oftest en god ide ikke at have for mange blandede farver, mens neutrale farver oftest giver det bedste resultat.

Må jeg medbringe en ven?

Du er mere end velkommen til at tage en ven eller et familie medlem med. Er du under 18 år er det et krav at du ledsages af en voksen værge.

Jeg har selv en ide?

Fedt! Jeg er altid åben for forslag så hold dig endelig ikke tilbage. Fortæl hvad du har i tankerne og lad os se om vi ikke kan få det til at ske sammen..

Transport omkostninger?

Når jeg skal ud på en opgave følger jeg statens gældende takster. Herudover kommer udgifter til eventuel færge, bro eller fly.

Hvis vejret driller?

Hvis der er tale om en udendørs session og vejret gør det umuligt, så er det muligt at flytte dagen. Er der tale om en speciel begivenhed, så hav altid mindst en alternativ location i tankerne.

Kontrakt?

Jeg benytter mig altid af kontrakter. Således er alle parter sikre på hvad betingelserne er. 

VORES ANBEFALINGER

Hvad siger andre?

“Jeg er tfp model, og mødte Peter for første gang til et shoot i Midtjylland. Han er yderst behagelig at arbejde sammen med, samt meget ihærdig og dygtig, i efterarbejdet med billederne. Kan varmt anbefale denne fotograf.”

TINA MADSEN

Model

© 2017 - Peter Hedegård - All Rights Reserved