PH Freelance
OM MIG

Jeg hedder Peter. Jeg har en stor passion for det jeg laver, og bruger meget tid på konstant at forbedre mine færdigheder. Dette for at du skal få det bedste resultat.

 

Galleri
KONTAKT
Adresse:
Gurrebyvej 6, 4920 Søllested, Danmark
E-mail:
info@phfreelance.dk
© 2017-18 - Photographer Peter Hedegård | PH Freelance. - All rights reserved. | CVR/VAT: DK27022537
Afløser for TFP kontrakten

Med den nye persondatalovgivning har PH Freelance valgt at gå over til en ny kontrakt form.

Få mere ud af det som model

Få lidt mere ud af det som model end bare et par billeder.

Bedre for alle parter

Med denne kontrakt form er der ingen der kommer til at stå tilbage uden at have modtaget noget. 

Hvorfor time model istedet for TFP?

Som det var med TFP, kan modellen ny med den nye persondatalovgivning trække sit samtykke tilbage, og så kan man som fotograf stå tilbage uden noget materiale, men en masse timer brugt…

Modellen får mere ud af det

Som model får du nu udover et par redigerede billeder nu også et honorar på 100,00 dkr. pr. påbegyndt time. Selvfølgelig er det ikke det samme som en professionel model tjener, men lidt for ulejligheden.

Hvad får fotografen ud af det?

Som fotograf betyder den nye kontrakt form, at man ikke pludselig står med en model der trækker sit samtykke tilbage. Der er ikke noget mere ærgerligt når man har brugt tid på planlægning, sessionen og efterbehandling af billederne, for derefter at stå tilbage med – ja ingenting.

Ellers er alt stort set som det plejer

Kontrakten ser nu ud som herover. Rettighederne vedrørende billeder er stadig som du kender det. Fotografen har ret til at benytte materialet  til eget brug til fotoudstillinger, fotorelateredewebsites, fotoudgivelser, konkurrencer, undervisning og undervisnings materiale,fremvisning på sociale medier samt egen markedsføring i ind- og udland, publikationeri magasiner, bøger og lignende.

Som model må materialet benyttes til portfolio, egen hjemmeside, sociale medier. Du må nu også dele materialet privat med familien (printe billedet ud til privat gave etc).

 

For begge parter gælder, at materialet ikke må videre sælges til en eventuel tredie part. 

© 2017 - Peter Hedegård - All Rights Reserved